Încărcare...

Contactează-ne

Inteligența artificială, roboții și algoritmii informatici nu înțeleg ce emoții se află în spatele proceselor de afaceri, motiv pentru care la Picasso Business Center includem doar angajați reali.

Cartierul financiar din Malaga:

Europa Picasso Business Center
Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Malaga, Costa del Sol, Spain, Europe

 

Google Maps

Îndoieli / Întrebări:

Email:
english Conversație online: Direct în engleză
Telefon: 0034 952329963
Luni-Vineri 09:00-18:00 CET
(La telefon vorbim doar în engleză și spaniolă)

 

Închiriază ACUM
fără angajament de permanență

Compania dvs. în 191 de țări și 54 de limbi

Sunt agentul de vânzări la cel mai profitabil centru de afaceri din Europa cu birouri virtuale de la 9€/lună, fără angajament de permanență.

Cu o experiență de peste de ani ca om de afaceri în Regatul Unit și Spania, și vânzător în sectoare precum tehnologie, alimentație, chimie, cultură, comerț, construcții, ospitalitate și sănătate, vă voi sfătui și vă voi rezolva nevoia unui locația comercială pe care o are afacerea dvs.

Serviciile noastre de găzduire comercială virtuală din facilitățile noastre europene vă oferă acces ușor și rapid la o piață europeană extrem de consumeristă de 448 de milioane de clienți prin contractarea unui birou virtual cu adresa noastră comercială strategică europeană.

Vă promovăm și poziționăm compania pe internet în 191 de țări și 54 de limbi într-o multitudine de domenii deținute de centrul de afaceri Picasso. Nu avem concurență în Europa.

Suntem poziționați strategic în districtul financiar Malaga, Spania, fiind al 4-lea oraș cu cea mai mare activitate economică din Spania și având al 4-lea cel mai important aeroport internațional din Spania. În 2023, provincia Malaga găzduia 218.970 de companii active. Sediul celor mai importante companii internaționale situate în provincia Malaga sunt: CapGemini, Ernst & Young, Indra, CitiGroup, Centrul de securitate cibernetică Google, IMEC (centrul de cercetare și dezvoltare pentru semiconductori și nanotehnologie), Montero, Ubago, Dekra, TDK, Fujitsu, Ricoh, Charanga, Mayoral, Caterpillar, Alstom, Air Liquide, Oracle, Ericsson, Siemens, PWC, TÜV Rheinland, Ingenia, Ferrovial, FCC, Unicaja, Primor, Hojiblanca, Embarba și Tiendanimal printre altele.

Centrul nostru de afaceri este situat la doar 11 minute cu mașina de portul de agrement Malaga Marina dedicat superyacht-urilor, care are 33 de dane pentru bărci cu lungimea de până la 180 de metri. Și la 8 minute cu mașina de portul de agrement Malaga San Andres Marina care în 2027 va avea 600 de acostare pentru bărci și iahturi de până la 60 de metri lungime.

La 8 minute de mers cu mașina veți avea portul maritim de marfă Malaga, care primește meganave de marfă lungi de 400 de metri, cum ar fi Al Zubara cu o capacitate de 195.636 tone (19.870 containere) și portul pentru nave de croazieră Malaga, care găzduiește megavase de 362 de metri lungime, cum ar fi Wonder of the Seas cu o capacitate de 235.600 de tone (6.988 de pasageri), fiind în 2023 al 5-lea cel mai aglomerat port maritim din Spania și al 6-lea cel mai important port din Marea Mediterană pentru navele de croazieră.

Picasso Business Center are clienți internaționali precum organizația neguvernamentală britanică The National Deaf Children's Society, companiile britanice Proceed Group, GJS International Tax, Scotia Investments, grupul de afaceri marocan Trophor Group, companiile spaniole Plan Eleven Group, Mac-KV, Malrod, Arsel Business, Soho Capital Found și Raisa Gestion, compania chiliană Inversiones DRV Novystor sau compania chineză Cool Buying.

Investiția în Malaga este o afacere sigură. Orașul are industrii în sectoarele de construcții, textile, logistică, comerț și turism, pe lângă sectorul de noi tehnologii unde Malaga TechPark (Parcul Tehnologic Andaluzia sau PTA) este parcul de afaceri specializat în sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor, centre tehnologice, cercetare si dezvoltare. Rețeaua de afaceri din Malaga este formată din parcurile industriale San Gabriel, Alameda Sup G1, Velazquez, Villa Rosa, Trevenez, Santa Teresa, Santa Barbara, San Luis, Perez Texeira, La Huertecilla, La Estrella, El Viso, Azucarera, Malaga. Nostrum, Alameda Sup I2 și marele parc industrial Guadalhorce, cel mai mare din Andaluzia cu 2,5 milioane de metri pătrați și în care doar în acest parc industrial lucrează 1.200 de afaceri, oferind locuri de muncă la peste cinci mii de oameni cu o cifră de afaceri medie anuală de 1.000 de milioane de euro. În total, Malaga are peste 6,5 milioane de metri pătrați în parcuri industriale, găzduind peste 4.000 de companii și oferind peste 45.000 de locuri de muncă. Fără a uita de sectorul sportiv în care palatul sportiv Jose Maria Martin Carpena este casa clubului de baschet Unicaja Malaga, fiind cea mai mare sală de sport din sudul Spaniei, având anecdotic cel mai mare tablou de marcaj video din Europa (130 de metri pătrați de suprafață audiovizuală), și stadionul stadionul de fotbal La Rosaleda, casa clubului de fotbal Malaga, locul de desfășurare a Cupei Mondiale FIFA 1982 și locul Cupei Mondiale FIFA 2030.

Orice întrebări aveți, vă vom răspunde imediat prin telefon și chat online, sau prin e-mail în limba dvs. în mai puțin de 24 de ore lucrătoare în fiecare zi a anului de luni până vineri de la 09:00 la 18:00.

Opinii recomandate

Vrei să fii partener de investiții al Picasso Business Center? Scrie-ne.

Parteneri investitori:

Tarife

Pagina pe care o vizualizați a fost criptată înainte de a fi transmisă pe internet. Pagina pe care o vizualizați a fost criptată înainte de a fi transmisă pe internet.

Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD) Picasso Business Center


Picasso Business Center ® și logo-ul Picasso Business Center sunt mărci comerciale înregistrate ale