Încărcare...

Europa
Poarta ta de intrare în Europa

Protejați-vă adresa de domiciliu înregistrându-vă compania la adresa fiscală Picasso Business Center.

Birou virtual european cu adresa afacerii în Europa. Localizați-vă afacerea pe Google Maps în Spania pentru a vă consolida încrederea și a vă facilita vânzările către clienții europeni, cu o piață de 448 de milioane de persoane.


Domiciliare fiscală/comercială europeană pentru compania dumneavoastră

De la 9€/lună adresa fiscală/socială/comercială a companiilor din districtul financiar Malaga, Costa del Sol (Spania), recepția corespondenței poștale, scanarea și expedierea poștale zilnice1. Înregistrați-vă în Europa pe Google Maps.

Trimit scrisori din Europa

Expedierea corespondenței poștale din Malaga (Spania) către orice țară4, primirea conținutului prin email în PDF și tipărirea ulterioară.

Gazduire SSL/TLS europeana

Găzduire web securizată SSL/TLS cu IP spaniolă și algoritmul SHA-256 cu criptare RSA 2048 biți. Optimizați traficul clienților spanioli și europeni.

Doriți să citiți contractul de închiriere?11

Contrato de alquiler en español Contract în spaniolă.
Rental contract in english Contract în engleză.
Contrat de location en français Contract în franceză.

Proiectare web de bază12

Primul tău site web securizat SSL/TLS cu domeniul privilegiat www.treabata.picassobusinesscenter.es și un email prestigios treabata@picassobusinesscenter.es redirecționat către al tău.
[Exemplu Real]

Domeniile .ES sau .EU7

Înregistrarea domeniului .ES sau .EU și redirecționarea web, vă profesionalizează imaginea în fața clienților europeni.

Wordpress/Prestashop8

Poziționați-vă cu un site web sau un magazin online autogestionat (inclus RGPD) în Europa.

Numere de telefon europene

Număr de telefon comercial exclusiv în Malaga, Spania: 952, 951 sau 851. Redirecționarea directă a apelurilor către țara dumneavoastră2.

Răspuns la apel
Atención telefónica en español con NÚMERO PROPIO y atendido con el nombre de su empresa  Telephone service in english with OWN NUMBER and attended with the name of your company  Service téléphonique en français avec PROPRE NUMÉRO et répondu avec le nom de votre entreprise  Servizio telefonico in lingua italiana con PROPRIO NUMERO e risposta con il nome della vostra azienda  Telefonservice in deutscher Sprache mit EIGENER NUMMER und mit dem Namen Ihres Unternehmens beantwortet

Serviciu telefonic în până la cinci limbi (spaniolă, engleză, franceză, italiană și germană5) cu NUMĂR PROPRI și asistență cu numele companiei dumneavoastră. Conversație scrisă și trimisă prin email. Filtrarea apelurilor spam.

Interviu de companie9

Publicarea interviului cu fotografie și video optimizând SEO-ul afacerii dvs în 54 de limbi.

Numere de fax europene

Recepție și trimitere nelimitată2 și 3 de faxuri din Spania către orice țară din lume, notificarea și trimiterea conținutului prin email în format PDF.

Managementul telefonic

Facem apeluri de afaceri în spaniolă6 în numele dvs. către bănci spaniole, avocați spanioli, furnizori și clienți spanioli...

Directoare ale companiilor europene10

Înregistrarea afacerii dvs. în directoarele companiilor spaniole și europene, poziționând marca dvs. în Europa.

Dacă aveți nevoie de un serviciu pe care nu l-am menționat, întrebați-ne ACUM fără obligație, probabil că nu ne-a trecut prin cap.

cămașă picasso business center

1Durata maximă a custodiei poștale 1 an, în colet nu există custodie. Dimensiuni maxime ale coletului: 10 kg și 1m x 1m x 1m. Acceptăm primirea certificatelor. Scanare maxim 6 pagini pe scrisoare, inclusiv exteriorul plicului (adăugați 0,50€ pe pagină suplimentară). Scanare internă și redirecționare poștală/colet după primirea permisiunii legale semnate obligatorii. Toate corespondențele primite și transmise vor fi inspectate din motive de securitate. Impozitele și taxele vamale pe care autoritățile competente le solicită clientului pentru a primi corespondența și/sau coletul transmis vor fi suportate de client. Va fi permisă înregistrarea în Google Maps sau Google My Business a unui singur nume comercial, fiscal, social sau comercial pentru fiecare birou contractat.

2Necesar 10€+tva furnizarea de fonduri pentru apeluri de apel. Verificați tarifele apelurilor (+info). Trimiterea lunară a rezumatului apelului.

3Trimiterea unui fax prin email primit, expedieri suspecte de spam, faxuri nediscriminate și altele asemenea nu vor fi acceptate. Trimiterea lunară a rezumatului apelului. Trimiterea și notificările de faxuri sunt operaționale de la 9:00 la 18:00 de luni până vineri, cu excepția zilei de 25 decembrie și 1 ianuarie. În afara acestor ore, faxurile vor fi puse în coadă până când sunt executate în timpul orelor de lucru menționate. Recepția faxurilor este operațională 24h/365d.

4Verificați tarifele poștale (+info).

5Ideal pentru oamenii de afaceri străini care nu vorbesc spaniolă sau engleză, trimițând conversația telefonică prin email. Sunt necesare 100€+tva pentru a oferi fonduri pentru apelurile la care se răspunde: pentru fiecare apel la care se răspunde se va percepe 1€+tva/apel plus 2€+tva/minut început. Trimiterea lunară a rezumatului apelului. Apelurile se răspunde în spaniolă și engleză, dacă aveți nevoie de servicii telefonice în mai multe limbi (franceză, germană și/sau italiană) la taxa lunară (95€/lună+tva), trebuie să adăugați 50€/lună+tva pentru fiecare expresie.

6Ideal pentru oamenii de afaceri străini care nu stăpânesc limba spaniolă, trimițând conversația telefonică prin e-mail. Necesar 30€+TVA pentru a oferi fonduri pentru apelurile efectuate: pentru fiecare apel efectuat vi se va percepe 30€+TVA/apel ca taxă de gestionare. Nu se fac vânzări, sunt gestionate doar apelurile de afaceri. Trimiterea lunară a rezumatului apelului.

7Domeniu .ES sau .EU + redirecționare web. Pentru a înregistra un domeniu .ES sau .EU, proprietarul domeniului trebuie să fie o persoană fizică (nu o companie) cu domiciliul pe teritoriul european (cetățean al Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia sau Elveția). Va trebui să trimiteți documentul de identitate național scanat și numărul documentului menționat. În cazul în care titularul domeniului este din Regatul Unit sau Gibraltar, el nu va putea menține domeniile .ES sau .EU din cauza Brexitului. Dacă nu îndepliniți această cerință, putem înregistra domeniul în numele reprezentantului Picasso Business Center și apoi îl putem activa pentru dvs. Această alternativă nu are costuri suplimentare.

8Instalarea site-ului web cu Wordpress sau magazin online cu Prestashop autogestionat + RGPD (Regulamentul general european pentru protecția datelor).

9Interviu realizat prin email sau telefon despre afacerea dvs. cu minimum 1500 de cuvinte, o fotografie și un videoclip publicate pe blogul nostru în 54 de limbi, poziționând compania dvs., SEO și imaginea de marcă pe Internet. Interviu disponibil numai în "Tariful Anual Complet".

10Înregistrare în două directoare de afaceri spaniole: Negocios24 și Infoisinfo și unul în Statele Unite: Sitejabber.

11Contractul pe care îl veți semna va fi scris numai în spaniolă, deoarece compania noastră este spaniolă și serviciile pe care le oferim sunt efectuate în Spania.

12În cazul în care nu aveți un site web profesional, vă oferim un design web simplu cu un domeniu privilegiat profesional www.treabata.picassobusinesscenter.es și email comercial prestigios redirecționat către al dvs. treabata@picassobusinesscenter.es, găzduind pe viață în găzduire web exclusivă securizată SSL/TLS cu IP spaniolă. Serviciu disponibil numai în contracte anuale. Date necesare: 1 imagine principală 1920x1080 px, 1 imagine produs/serviciu 960x1080 px, descrierea a trei produse/servicii (maxim 254 caractere pentru fiecare produs/serviciu), email de contact, telefon, link google maps (trebuie să solicitați scrisoarea de afaceri la google my business cu adresa atribuită a centrului de afaceri Picasso), orele de serviciu pentru clienți și link-uri din rețelele sociale (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram și/sau youtube). Redactarea RGPD (regulament european general de protectie a datelor) optional si notificare privind cookie-urile: 45€ + TVA (plata unica).

Tarife Tarife

Opinii recomandate

Vrei să fii partener de investiții al Picasso Business Center? Scrie-ne.

Parteneri investitori:

Tarife

Pagina pe care o vizualizați a fost criptată înainte de a fi transmisă pe internet. Pagina pe care o vizualizați a fost criptată înainte de a fi transmisă pe internet.

Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD) Picasso Business Center


Picasso Business Center ® și logo-ul Picasso Business Center sunt mărci comerciale înregistrate ale